Coranimo logo

Dierenartsencentrum Coranimo

Bij spoed altijd eerst bellen

Onze diensten /

Hondentraining op maat

Puppy-begeleiding

Je bent een kersvers hondenbaasje en wil je pup graag opvoeden tot een sociale, kwispelende stabiele huishond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij houden van een persoonlijke aanpak op maat van jou, je pup en je gezin. Je kan kiezen voor groepslessen met een 2-tal andere pupjes, individuele lessen of een combinatie van beide. Tijdens de puppy-lessen leren we basis-commando's aan op een leuke en speelse manier. Ook tijdens de groepslessen hebben wij oog voor de individuele groei en mogelijkheden. Zo zorgen wij er samen voor dat zowel u als uw pup uitgedaagd worden om jullie samen naar een hoger level te tillen.

De groepslessen gaan door op het trainingsveld naast het praktijkgebouw of op een externe locatie. De individuele lessen kunnen doorgaan op een locatie naar keuze. Dit kan op ons trainingsveld, bij u thuis of op een externe locatie om uw pup verder te socialiseren.

Begeleiding volwassen honden

Heeft u een hond geadopteerd? Of wenst u uw volwassen hond een aantal nieuwe zaken aan te leren of bij te brengen? Ook dan kan u bij ons terecht. In dit geval kiezen wij voor individuele lessen zodat wij samen kunnen werken aan uw specifieke vragen en wensen. Deze lessen kunnen doorgaan op een locatie naar keuze.

Daarnaast bieden wij ook een bijzonder groepslessen-pakket aan voor volwassen honden. Dit specifieke pakket is er volledig op gericht uw hond te socialiseren met de dierenartsenpraktijk. We leren bepaalde handelingen, commando's en posities aan die handig kunnen zijn wanneer u langsgaat bij de dierenarts.