Coranimo logo

Dierenartsencentrum Coranimo

Bij spoed altijd eerst bellen

Onze diensten /

Voeding Hill's

Tijdens consultaties kan u steeds vragen om voedingsadvies, toegespitst op soort en ras. Bovendien bieden wij ook gespecialiseerde voeding aan.

Hill’s Science Plan is onderhoudsvoeding die bestaat voor zowel hond als kat. Voor deze voeding betaalt u iets meer dan voor de traditionele voeding die verkrijgbaar is in de supermarkt, maar u krijgt er ook veel meer voor terug.

Niet alleen is deze voeding van uitzonderlijke kwaliteit, de dieren hebben er ook veel minder van nodig. Bovendien zal de hoeveelheid geproduceerde stoelgang beduidend minder zijn.

Hill’s Vetessentials is een uitgebreid assortiment onderhoudsvoeding voor hond en kat dat enkel bij dierenartsen verkrijgbaar is. Deze voeding bestaat in een hele reeks variëteiten ingedeeld naar leeftijd en gewicht zodat uw hond of kat exact de voedingsstoffen binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft. De voordelen van deze voeding zijn o.a. een speciale structuur waardoor tandplak wordt verwijderd tijdens het kauwen op de brok (het enige product dat ook werkt bij katten!) en het lagere caloriegehalte.

Hill’s Prescription Diet is een reeks van speciale dieetvoeding die gericht zijn op het aanpakken van specifieke gezondheidsrisico’s en/of -problemen. Deze medische voeding bestaat voor honden en katten met obesitas, diabetes, lever- en nierproblemen, hartfalen,… Gezien de erg grote verscheidenheid kan u ons altijd contacteren om te zien of de variëteit die u nodig hebt, voorradig is.
Naast Hill’s kunnen wij ook alle soorten onderhouds- of dieetvoeding van de merken Royal Canin of Eukanuba voor u bestellen.

Contacteer ons gerust voor inlichtingen of bestellingen. Bij een bestelling vanaf 50€ leveren wij ook aan huis!

Voeding Calibra

Calibra is een onderhoudsvoeding voor honden en katten dat enkel bij dierenartsen te verkrijgen is.

Calibra is:

  • een hoogkwalitatieve voeding
  • een wetenschappelijk onderbouwde voeding
  • voeding voor een budgetvriendelijke prijs

Doordat wij een direct contact hebben met de groothandel en er dus geen tussenpersonen aan te pas komen, kunnen wij deze voeding goedkoper aanbieden. Daardoor is de voeding voor u zeer betaalbaar en tegelijkertijd kwaliteitsvol. Als dierenartsencentrum staan wij dan ook volledig achter deze voeding.

De voeding van Calibra is aangepast aan uw huisdier (leeftijd, grootte en lichamelijke conditie) en is te verkrijgen in grote of kleine verpakkingen.

Contacteer ons gerust voor inlichtingen of bestellingen. Bij een bestelling vanaf 50€ leveren wij ook aan huis!