Voeding

Voeding Royal Canin

Tijdens consultaties kan u steeds vragen om voedingsadvies, toegespitst op soort en ras. Bovendien bieden wij ook gespecialiseerde voeding aan.

Royal Canin Vet Care Nutrition is een onderhoudsvoeding die perfect aangepast is aan uw dier. Deze voeding houdt rekening met de individuele gevoeligheden en specifieke eigenschappen van honden (predispositie voor bepaalde aandoeningen i.v.m. leeftijd, ras, levenswijze, ...). Het is een gezondheidsvoeding op maat van uw dier: pups tijdens de groei (om de ontwikkeling van het skelet beter te begeleiden), intacte volwassen honden, gesteriliseerde pups en volwassen honden. Royal Canin Vet Care Nutrition zorgt voor de preventie van de meest voorkomende problemen bij honden: gevoelige spijsvertering, gevoelige botten en gewrichten, slechte mond- en tandhygiëne, gevoelige huid, neiging tot overgewicht.

Royal Canin Veterinary Diet is een reeks van speciale dieetvoedingen die gericht zijn op het aanpakken van specifieke gezondheidsrisico’s en/of -problemen. Deze medische voeding bestaat voor honden en katten met obesitas, diabetes, lever- en nierproblemen, hartfalen,…

Royal Canin Multifunction therapeutic diet is een dieetvoeding volledig op maat van uw huisdier. Wanneer uw dier bijvoorbeeld kampt met meerdere problemen die kunnen aangepakt/ ondersteund worden door voeding, kunnen wij deze voeding volledig op maat van uw dier laten samenstellen.

Gezien de erg grote verscheidenheid kan u ons altijd contacteren om te zien of de variëteit die u nodig hebt, voorradig is.

Naast deze voeding van Royal Canin kunnen wij ook alle andere variëteiten bestellen en alle andere soorten onderhouds- of dieetvoeding van de merken Hill's of Eukanuba.

Contacteer ons gerust voor inlichtingen of bestellingen.

Voeding Calibra

Calibra is een onderhoudsvoeding voor honden en katten dat enkel bij dierenartsen te verkrijgen is.

Calibra is:

  • een hoogkwalitatieve voeding
  • een wetenschappelijk onderbouwde voeding
  • voeding voor een budgetvriendelijke prijs

Doordat wij een direct contact hebben met de groothandel en er dus geen tussenpersonen aan te pas komen, kunnen wij deze voeding goedkoper aanbieden. Daardoor is de voeding voor u zeer betaalbaar en tegelijkertijd kwaliteitsvol. Als dierenartsencentrum staan wij dan ook volledig achter deze voeding.

De voeding van Calibra is aangepast aan uw huisdier (leeftijd, grootte en lichamelijke conditie) en is te verkrijgen in grote of kleine verpakkingen.

Contacteer ons gerust voor inlichtingen of bestellingen. Bij een bestelling vanaf 50€ leveren wij ook aan huis!

Voeding

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x