Dierenartsencentrum Coranimo

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor noodgevallen staan wij voor u klaar na telefonisch contact.

Welkom op de website van dierenartsencentrum Coranimo in Vilvoorde.

Deze naam is met zorg gekozen. Cor = hart, animo = voor dieren: ons hart voor dieren is onze voornaamste grondwaarde. Naast honden en katten behandelen wij ook konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen.

Routineuze behandelingen als vaccinaties, ontwormen, preventie tegen vlooien en teken, tandverzorging en huidverzorging horen uiteraard tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij Coranimo eveneens terecht voor intensievere, meer technische behandelingen als echografie, chirurgie, bloedonderzoek, endoscopie, microscopie, radiografie, elektrocardiogram,… Ook hospitalisatie is mogelijk indien nodig.


Bent u op zoek naar gespecialiseerde voeding? Ook dat vindt u bij Coranimo. Net als medicatie voor ontwormen, teken- en vlooienpreventie,…

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor noodgevallen staan wij voor u klaar na telefonisch contact. Wij zetten onze vakkennis steeds met passie en plezier in voor u en uw trouwe gezel.

Dierenartsencentrum Coranimo

Onze diensten

Bij ons kan u terecht voor alle medische zorgen die uw huisdier nodig heeft. Van voeding over preventie en behandeling van ziekte en verwonding tot begeleiding tijdens de laatste stappen van hun leven.

Ons team

Ons team van (hoog)gekwalificeerde dierenartsen en assistenten staat klaar om uw getrouwe gezelschapsdier de levenskwaliteit te bieden die u voor hem of haar wilt en die hij of zij verdient.

Vogelverzorging

Vogelzaad bevat onvoldoende voedingsstoffen, zoals vitaminen. Coranimo biedt voedingssupplementen om aan het zaadmengsel toe te voegen, zodat het een volledig uitgebalanceerde voeding wordt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x