Voedingsadvies

Voedingsadvies

U kan bij ons ook terecht voor gericht voedingsadvies. Assistente Silvia volgde een opleiding tot voedingsconsulent. Indien u wenst, kan u bij haar terecht voor een voedingsconsult, zowel voor een vermageringsdieet als voor specifieke diëten voor zieke dieren. 

Tijdens zo een voedingsconsult wordt uitgebreid de tijd genomen om met u de ideale voeding van uw dier te bespreken. Assistente Silvia kan u gericht advies geven en specifieke berekeningen maken voor de noden van uw dier. Er wordt een voedingsplan met u opgemaakt met een vooropgesteld doel. Ook opvolgingen ontbreken hieraan zeker niet, zodat wij zeker ons doel bereiken of tijdig aanpassingen kunnen doorvoeren. 

Naast de voedingsconsulten kan u ook steeds terecht bij alle assistentes voor vragen omtrent de voeding uit ons gamma. Wij werken voornamelijk met voedingen van Calibra, Royal Canin en Imby.

Royal Canin

Royal Canin heeft een zeer uitgebreid gamma aan voedingen, zowel gewone onderhoudsvoeding als voor specifieke ondersteuning bij ziektes. Enkele hiervan, waaronder de gewone voeding voor volwassen (al dan niet gesteriliseerde) honden/katten, ondersteunende diëten zoals de hypoallergene en gastro-intestinale voeding of curatieve diëten zoals Urinary S/O enzovoort, hebben wij steeds in stock voor u!

Calibra

Ook Calibra is een hoogkwalitatieve voeding die wij voor uw dier kunnen aanbieden. Van dit merk hebben wij ook zowel onderhoudsvoeding als specifieke diëten. Deze voeding is daarenboven ook budgetvriendelijk zonder in te boeten op kwaliteit.

Imby

Deze recent ontwikkelde voeding voor honden en katten wordt gemaakt op basis van insecten! Omdat dit een nieuwe bron van eiwitten is in voeding, die in de meeste andere voedingen niet aanwezig is, is dit een ideale voeding om te geven aan dieren met voedselallergieën. Daarenboven is dit ook een milieubewuste voeding.


Voedingsadvies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x